El PP insta l'Ajuntament a no tocar els impostos

La formació considera que les ordenances municipals ja són "elevades" i que els santcugatencs suporten una "alta pressió fiscal"

El Partit Popular de Sant Cugat insta l'Ajuntament que no incrementi la pressió fiscal a través dels tributs municipals. La formació ho demanarà en una moció al ple de març en què assegura que els santcugatencs ja han de suportar "una alta pressió fiscal" perquè les ordenances fiscals es troben en "valors elevats". A aquestes ordenances, afegeix el PP, se li sumen el Tribut Metropolità i la futura taxa de recollida de residus. També recorden que Sant Cugat és la segona ciutat catalana amb el rebut de l'IBI més car i un dels municipis de l'Estat que més recapta per habitant. 

A més, el portaveu dels populars, Álvaro Benejam, ha insistit que la "mala gestió" del govern del mandat anterior no la poden pagar els santcugatencs amb els impostos. També ha recordat que Junts, en el seu programa electoral, recollia la seva voluntat d'evitar pujos impostos. De moment, el govern municipal va aprovar definidament les ordenances fiscals pel 2024 amb una aposta per la congelació d'impostos

Més info: Sant Cugat congela els impostos pel 2024 amb canvis per les famílies nombroses

Moció sobre un pla local de seguretat

El PP també presentarà una moció que insta la Junta Local de Seguretat a elaborar i aprovar el Pla Local de Seguretat 2024/2027. Benejam ha manifestat que el darrer Pla Local de Seguretat es va celebrar el 2016 i que, per tant, "cal elaborar un nou pla de seguretat actualitzat". 

Més info: En marxa el Pla Local de Seguretat

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem