Premis Botifler d'Arran: els quatre nominats

Arran Sant Cugat ha fet públics els quatre nominats als Premis Botiflers del 2019: Ignacio Garriga, ERC, Pep Tugues i Ciutadans

El diputat de VOX Ignacio Garriga; el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues; ERC i Ciutadans són els quatre nominats per Arran Sant Cugat al Premi Botifler de l'any, que organitza anualment l'organització juvenil independentista.

Arran nomina per tercer any consecutiu al santcugatenc Ignacio Garriga, ara representant de VOX al Congrés dels Diputats. El grup acusa Garriga de "classista, masclista, homòfob i racista" i de "repartir bilis per les xarxes en petites píldores de 140 caràcters".

El segon nominat és Pep Tugues, director del Teatre-Auditori de Sant Cugat, a qui Arran assenyala "per tants anys d'assetjament i explotació". L'organització recorda la denúncia d'una treballadora i celebren que amb "l'àmplia resposta de les feministes", es va "aconseguir que Pep Tugues deixés de ser director" de l'equipament cultural. Un càrrec que deixarà abans de l'estiu, ja que l'Ajuntament farà un concurs públic per escollir el nou gestor.

ERC i Ciutadans de Sant Cugat

Esquerra Republicana és el tercer nominat als Premis Botifler d'Arran: "Dona'ls un govern i signaran el desallotjament d'un casal juvenil com La Xesca o t'intentaran colar una llei ultra liberal com la Llei Aragonès". Arran titlat els republicans "d'hipòcrites" i "suposadament d'esquerres". "El partit ideal pels "ni de izquierdas ni derechas" independentistes", afegeixen.

El darrer nominat és Ciutadans per un article de la regidora Munia Fernández-Jordán a Cugat.cat, que acusava Arran de limitar la llibertat dels santcugatencs durant la festa de Cap d'Any. Així, acusa el partit de "victimista". "La causa? una pancarta amb el missatge 'les joves lluitem per un futur digne'", assegura l'organització.

Finalment, Arran ha donat el Premi de Consolació als governs convergents que, "després de 32 anys governant la idíl·lica ciutat convergent, ens abandona". Els responsabilitza de deixar "un llegat de preus abusius, una ciutat pensada per a rics, de semàfors a terra i floretes a totes les rotondes. D'inversions estratosfèriques en llumetes, robots i càmeres de videovigilància. Una ciutat amiga dels infants i dels gossos".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem