Presència santcugatenca a les candidatures per dirigir la Crida de Puigdemont

La Crida és el moviment polític impulsat pel president Carles Puigdemont

El conseller de Territori i Sostenibilitat, el santcugatenc Damià Calvet, forma part d'una de les candidatures per dirigir la Crida, el moviment sobiranista impulsat per Carles Puigdemont. L'extinent d'alcalde d'Urbanisme de Sant Cugat s'ha sumat a la llista que lidera Jordi Sánchez i que compta, entre altres, amb el diputat de Junts per Catalunya; les conselleres Elsa Artadi i Laura Borràs; el portaveu de Junts per Catalunya, Albert Batet; el delegat del Govern a Madrid, Ferran Mascarell; o l'exconsellera Marina Geli.

Els socis fundadors de la Crida escolliran al congrés constituent d'aquest dissabte 26 de gener els membres del govern de l'associació. Hi ha una segona candidatura, impulsada per Agustí Colomines i Héctor López Bofill, que no pretendria en un principi oposar-se al lideratge de Sànchez i Morral.

Damià Calvet, associat al PDeCAT, va ser tinent d'alcalde d'Urbanisme de Sant Cugat entre el 2015 i el 2018, quan va deixar el càrrec per assumir la conselleria de Territori i Sostenibilitat. També ha estat responsable de l'Institut Català del Sòl, entre altres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem