El president de Valldoreix carrega contra l'oposició: "Ens sentim maltractats"

Josep Puig, president de l'EMD de Valldoreix, acusa l'oposició d'esquerres: "La competència entre partits s'ha transformat en odi"

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha carregat durament contra l'oposició d'esquerres valldoreixenca, integrada per PSC, ERC i CUP. "Ens sentim maltractats", ha denunciat Puig, en relació a les "contínues" "queixes i acusacions" dels tres partits contra el govern. "La competència entre partits s'ha transformat en odi", ha sentenciat.

La relació entre el govern de Junts per Valldoreix i l'oposició d'esquerres fa temps que està deteriorada. ERC, PSC i CUP han denunciat reiteradament una "manca de transparència" i han assenyalat l'executiu d'alguns delictes com "possible prevaricació". 

Més info: Trencadissa entre l'oposició i el govern de Valldoreix

Tot i que des del govern s'han defensat en nombroses ocasions, el president de l'EMD ha comparegut en roda de premsa per denunciar aquesta situació: "No hem amagat res a ningú, sempre hem donat informació a l'oposició".

A més, ha tret pit de la seva gestió al capdavant de la institució des del 2011: "Ens vam trobar una situació econòmica bastant malmesa, vam pagar factures de 2003. I nosaltre vam arribar a pagar-ne en cinc dies".

Puig: "És una falta de respecte, no hi ha respecte institucional"

Josep Puig s'ha mostrat especialment contundent contra el vocal de la CUP, Ferran Margineda, que va portar l'EMD de Valldoreix a l'Oficina Antifrau per "presumptes irregularitats". A més, li ha retret alguns articles d'opinió "fregant l'insult". "És una falta de respecte, no hi ha respecte institucional", ha afegit Puig.

Més info: Antifrau investiga presumptes irregularitats a l'EMD de Valldoreix

A més, el president ha denunciat que Margineda hagi plantejat la supressió de l'EMD: "És una falta de respecte a tots els valldoreixencs".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem