Procés Constituent fa una crida a Sant Cugat a participar al referèndum

L'assemblea santcugatenca del partit fundat per Arcadi Oliveres i Teresa Forcades es posiciona a favor de la independència

L'assemblea del Procés Constituent de Sant Cugat s'ha posicionat a favor del referèndum per la independència que s'ha de celebrar l'1 d'octubre i fa una crida a la participació entre els santcugatencs. A més, la formació, que integra grup municipal a l'Ajuntament amb la CUP, fa campanya pel Sí "per aconseguir un estat independent amb forma de República".

A través d'un manifest signat per l'assemblea santcugatenca, Procés Constituent afirma que "el referèndum és l’eina perquè els ciutadans" es pronunciïn i "l'instrument necessari i rupturista que obre la possibilitat de canvis profunds".

"El referèndum és ara mateix la nostra oportunitat per començar a fer realitat els canvis cap a una societat més justa, igualitària i lliure", manifesta Procés Constituent, que demana el vot pel Sí: "El canvi cap a una República Catalana pot ser l’inici de processos constituents a l’Estat Espanyol i el final del Règim del 78 i de la Monarquia".

Procés Constituent demana "perdre la por als canvis" i recorda: "Està a les nostres mans fer-ho possible amb el nostre vot". Finalment, també demana que "el procés constituent posterior al referèndum" doni "prioritat als drets i necessitats de la ciutadania que ha patit de manera cruel els efectes de la crisi econòmica".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem