Procés Constituent es planteja demanar a Dimitri Defranc que deixi de ser regidor

El regidor de la CUP-PC ha enviat una carta a membres de Procés Constituent explicant que en una reunió se li va demanar que deixés el grup municipal

Procés Constituent (PC) es planteja demanar el seu regidor del grup municipal de CUP-PC, Dimitri Defranc, que deixi l'acta de regidor.  La formació prendrà la decisió definitiva en la comissió que celebra aquest dijous, 14 de juliol.



La polèmica arriba després que Defranc hagi enviat una carta a membres de PC explicant que dos dels integrants de la formació, Antonio Ontañon i Xavier Humet, més la portaveu de la CUP-PC, Núria Gibert, li haguessin demanat en una reunió que dimitís, la qual cosa nega Ontañon. "No hi ha hagut cap demanda formal de renúncia, donat que en qualsevol cas, això depèn dels òrgans del grup local del Procés Constituent i en concret de la comissió d'organització que encara no ha debatut aquest tema. De fet, la primera reunió per debatre aquesta qüestió es farà dijous".


A més, Ontañon diu que Defranc ha tret de context el que es va parlar en aquesta reunió. "Aquesta carta treu absolutament de context els continguts d'unes converses privades encaminades a millorar el funcionament de l'equip de regidoria i tergiversa el sentit de les paraules".



Tot i això, Ontañon ha admès que pot ser que aquest dijous es faci una petició formal al regidor Defranc. En cas que Dimitir Defranc dimitís, la següent regidora en entrar el plenari seria Noemí Palou, de la CUP, però segons Ontañon en el pacte amb la CUP s'inclou que entrés un regidor de PC, en aquest cas seria el número 6 de la llista i membre de PC, Bibiana Fontanet.

Defranc va ocupar le número 4 a les llsites del PC. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem