El PSC presenta una candidatura "equilibrada, guanyadora i que cohesiona"

El PSC ha presentat fins els 11 primers noms de la llista electoral

El PSC ha donat a conèixer més noms de la seva llista electoral per a les eleccions del 28 de maig del 2023. Així, si la setmana passa es coneixia que els 4 regidors actuals del PSC encapçalarien la llista, aquest dimarts, 21 de març, els socialistes han presentat els candidats fins al número 11 de la candidatura. Entre ells, cal destacar que l'exgerent de Sant Cugat Empresarial, Sílvia Trabalón, serà la número 6.

Més info: Els quatre regidors del PSC repeteixen al capdavant de la llista socialista

Més info: La gerent de Sant Cugat Empresarial fitxa pel PSC per a les eleccions municipals

El cap de llista, Pere Soler, ha destacat que la seva candidatura serà "jove" i "equilibrada, guanyadora i que cohesiona diferents sectors de la ciutat," en referència als diferents barris del municipi. Pel que fa al jovent, entre els 25 primers llocs hi ha 4 membres de la JSC, entre ells Francesc Aguilà que ocupa el 5è lloc. Aguilà havia estat assessor del grup municipal del PSC i actualment treballa a l'administració de la Generalitat.

Amb tot, Soler ha mostrat la seva confiança amb aconseguir més regidors que els actulas (4). "Creiem que tindrem un fort creixement. Les enquestes diuen que creixem, per tant, tornarem a ser el partit que creix més, la nostra aspiració és créixer entre 2 i 4 regidors". A més, ha destacat que el PSC és l'únic partit que pot aconseguir pactes cap als dos costats, en referència a Junts o a ERC.

Com a número 24, una altra vegada, forma part de la llista la catedràtica de Filosofia la santcugatenca Victòria Camps.

SUPLENTS:

26-PAU PULIDO
27-MARIA SANSA
28-ANDRÉS GUISADO
29-DOLORES SANCHA
30-ALEX BALLESTA
31-SUSANA TOVÍAS
32-MUSA KIMPUTU
33-ASSUMPTA BAILAC
34-ERIC ZABALBEASCOA
35-LUCIA TORREGLOSA
36-TINO RUBIO
37-CRISTINA CABANÉ
38-TONI CANALS

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem