Raül Romeva ja és en una presó catalana

Els Mossos han traslladat els presos des de Brians II fins a la presó de Lledoners

El santcugatenc Raül Romeva, Oriol Junqueras, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart ja han arribat al centre penitenciari de Lledoners (Sant Joan de Vilatorrada) pocs minuts abans de dos quarts de dues del migdia d'aquest dimecres, 4 de juliol. Raül Romeva estava empresonat la presó d'Estremera a Madrid des del passat 23 de març i, després que Institucions Penitenciàries aprovés el seu trasllat, seguirà en presó provisional però en un centre a Catalunya i més a prop de la seva família.

L'exconseller d'Afers Exteriors, l'exvicepresident, l'expresident de l'Assemblea Nacional Catalana i el president d'Òmnium Cultural han abandonat la presó de Brians II abans de la una del migdia d'aquest dimecres, després de fer el canvi de custòdia entre la Guàrdia Civil i els Mossos d'Esquadra.

Els presos han viatjat amb dues furgonetes, una de color blanc i una altra de vermell, que anaven custodiades per vehicles de Mossos. Un cop a dins de Lledoners, els presos passaran la revisió mèdica i ingressaran al mòdul 2. La presó de Sant Joan de Vilatorrada és una de les més modernes de les que disposa el Departament de Justícia. Va inaugurar-se fa deu anys i actualment acull prop de 700 interns.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem