La regulació dels habitatges d'ús turístic, entre els temes a debat al ple Municipal

El ple municipal ordinari del mes de juny se celebra aquest dilluns, 15 de juny, a partir de les 16 hores

La regulació dels habitatges d'ús turístic, els festius locals de l'any 2021, o el Pla especial urbanístic d'ordenació i assignació d'usos de Can Castanyer són alguns dels temes que s'abordaran durant la celebració del ple municipal ordinari del mes de juny a Sant Cugat del Vallès. Serà aquest dilluns, 15 de juny, a partir de les 16 hores, i se celebrarà a porta tancada, si bé es podrà seguir a través dels mitjans de comunicació locals.

Pel que fa a l'audiència ciutadana, aquesta serà a les 19 hores, i de manera presencial, si bé es controlarà l'aforament per garantir la seguretat i la distància física entre les persones.

Durant la sessió, es portarà a aprovació inicial la modificació puntual del Pla General Metropolità per a la regulació dels habitatges d'ús turístic i de determinats establiments destinats a allotjament temporal, i es presentarà el Pla especial urbanístic d'ordenació i assignació d'usos de Can Castanyer.

Més info: Sant Cugat, ciutat vallesana amb més pisos turístics

A més, es farà la designació de les dues festes locals per a l'any 2021, i totes les forces es posicionaran sobre el procés de reobertura escolar amb una Moció Institucional.

Pel que fa a les mocions que els grups municipals portaran a debat, es parlarà del Tribut Metropolità a proposta de Ciutadans, i Junts per Sant Cugat presentarà dues mocions, una perquè des de l'Ajuntament es facilitin noves iniciatives en l'àmbit de l'oci per al jovent de la ciutat, i l'altra, per assolir l'objectiu que "Cap empresa tanqui".

Més info: L'educació, el comerç i el jovent centren les mocions de Junts per Sant Cugat
 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem