Sant Cugat convoca un ple extraordinari pels 'Jordis' i l'article 155

Està convocat per aquest dimecres, dia 25 d'octubre, a les nou del matí

L'Ajuntament de Sant Cugat ha convocat un ple municipal extraordinari aquest dimecres, 25 d'octubre, per posicionar-se sobre l'empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart i l'aplicació de l'article 155 per part del govern espanyol. La sessió començarà a les nou del matí i també es debatrà una proposta conjunta del PSC i d'ICV-EUiA sobre la situació catalana i el conflicte amb l'estat.

La sessió començarà amb una moció conjunta dels grups municipals del PDeCAT-Demòcrates i ERC-MES per aturar la suspensió de l'autonomia de Catalunya, que suposaria l'aplicació de l'article 155 i la destitució del govern escollit pels catalans. És un text a proposta de l'Associació de Municipis per la Independència i l'Associació Catalana de Municipis.

Parel·lelament, PDeCAT-Demòcrates i ERC-MES també presentaran una proposta per "exigir la llibertat immediata" dels presidents de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez, i d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart.

Finalment, ICV-EUiA i PSC porten una moció per reclamar una solució política del conflicte entre Catalunya i Espanya i de rebuig a les mesures de suspensió de l’autogovern català.

Aquesta sessió plenària també es farà a altres municipis catalans a instàncies de l'Associació de Municipis per la Independència i l'Associació Catalana de Municipis.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem