Sant Cugat es conjura per a l'eliminació de la violència envers les dones

En el ple municipal del mes de novembre s'ha llegit una declaració institucional de rebuig a la violència masclista

En el marc del Dia Mundial Contra la Violència Masclista (25 de novembre) el Ple Municipal de Sant Cugat del Vallès s'ha sumat al Manifest del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones 2019, sumant-se així al rebuig a tot tipus de violències envers les dones. Ho han fet aprovat una moció institucional al respecte.

En el citat manifest, que podeu llegir en aquest enllaç, es subratlla que "les violències contra les dones persisteixen any rere any, en una societat patriarcal que es resisteix a perdre un statu quo que situa les dones en una posició de desigualtat", reivindicant que, "tot i això, les dones hem trencat el silenci i no farem ni un pas enrere".

"Encara avui es fa imprescindible seguir treballant conjuntament i coordinadament amb la implicació de totes les administracions i agents socials per l'erradicació de totes les violències masclistes i la reparació de totes les supervivents", reivindica el text, reconeixent, a més, "la lluita constant i incansable dels moviments feministes".

Cal destacar que durant el mes de novembre se celebren diferents activitats per commemorar el Dia Mundial Contra la Violència Masclista.

Més info: Sant Cugat es conjura contra la violència masclista sota el lema 'El masclisme mata'

Més informació
 
Comentaris

Destaquem