Sant Cugat fa suport als afectats per les riades de finals d'octubre

En el ple municipal del mes de novembre s'ha llegit una Declaració Institucional de suport als afectats per les riades del 22 d'octubre

Sant Cugat ha mostrat el seu suport institucional als afectats per les riades del 22 d'octubre, que van arrasar diferents zones del territori català, provocant inclús víctimes mortals. Així, en el ple municipal del mes de novembre, celebrat el dilluns 18, la regidora de Junts per Sant Cugat, Núria Fernández, ha fet la lectura de la declaració: "L'Ajuntament de Sant Cugat expressa el seu condol per les víctimes de les riades del 22 d'octubre. Fem arribar el nostre suport a les famílies de les víctimes i de les persones desaparegudes, així com a totes aquelles que han estat afectades i damnificades pels aiguats", iniciava la declaració.

Així mateix, la declaració destaca que "les alertes per episodis meteorològics adversos i els temporals s'estan tornant cada vegada més freqüents a causa de la crisi climàtica". Així mateix, la declaració finalitza assenyalant que "Aquestes malaurades situacions ens refermen en la nostra determinació d'emprendre totes les accions que calguin per tal que les polítiques de la nostra ciutat siguin eficaces i donin resposta, així, a la crisi climàtica.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem