Sant Cugat present a l'allau d'urnes a Barcelona per l'1-O

L'urna amb el nom de la ciutat ha estat present a la capçalera de la manifestació per reclamar fer efectiva la República

Una de les urnes que ha encapçalat la manifestació a Barcelona per reclamar que es faci efectiu el resultat del referèndum d'autodeterminació de Catalunya celebrat l'1 d'octubre de 2017 portava el nom de Sant Cugat del Vallès. D'aquesta manera, la ciutat ha estat representada a la multitudinària manifestació que ha recorregut el centre de la capital catalana quan es commemora el primer aniversari d'aquell 1 d'octubre.

I és que els catalans que l'1 d'octubre del 2017 van votar en el referèndum d'independència han sortit aquest dilluns en massa al carrer per reivindicar el mandat que va sortir d'aquelles urnes i reclamar un lideratge polític fort i que no tingui por de fer efectiva la República. Responent a la crida d'entitats socials i els CDR milers de persones han acompanyat les urnes que es van fer servir en pobles de tot Catalunya per exigir una concreció pràctica a allò que van votar. La manifestació, que ha recorregut de forma festiva i sense incidents el centre de Barcelona fins a les portes del Parlament, ha estat una mostra que el carrer espera encara que la República es faci efectiva i també ha posat de manifest que per això són molts que no comprenen l'acció política del nou Govern, sorgit de les eleccions del 21-D.

Tota la informació a El Món.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem