Sant Cugat vol defensar els parcs de la ciutat a través del projecte 'Apadrina un parc'

El Ple Municipal ha aprovat una moció institucional que vol involucrar els centres educatius en la cura dels parcs i millorar en la conscienciació sobre els espais verds de la ciutat

L'Ajuntament de Sant Cugat vol defensar els parcs i jardins de la ciutat i per aconseguir millorar en aquesta matèria, el municipi se suma al projecte 'Apadrina un parc', que ja s'està duent a terme en altres municipis, i que pretén involucrar els centres educatius en la millora d'aquests entorns a través de la cura i la conscienciació. En aquest sentit, el Ple Municipal del mes d'abril ha aprovat una moció institucional, proposada per Cs, al respecte.

Així, la moció preveu, entre altres coses, que el consistori elabori un estudi de valoració sobre els parcs i jardins del municipi que puguin formar part del projecte i un sondeig als mateixos estudiants sobre la matèria. A més, preveu també campanyes puntuals de plantacions d'arbres o plantes, o la creació d'un canal de comunicació a través del qual els alumnes puguin transmetre a l'Ajuntament si detecten alguna incidència mentre duri el projecte.

La moció sencera.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem