El servei de recollida de residus i el Pla de Mobilitat Elèctrica, al ple de maig

El Ple Municipal de Sant Cugat es pot seguir a través del TOT Sant Cugat i del canal de YouTube de l'Ajuntament

La sala de plens de l'ajuntament acull aquest dimecres, 10 de maig, el darrer ple municipal de Sant Cugat abans de les eleccions, amb el servei de recollida de residus, el de voluminosos i el Pla de Mobilitat Elèctrica com a temes principals. La sessió comença a les 16 hores i es podrà seguir a través del TOT Sant Cugat i del canal de YouTube de l'Ajuntament de Sant Cugat.

Des de l'àrea de Serveis urbans, mobilitat i transport, es portarà al ple l'aprovació inicial de l'establiment del servei de recollida de residus i neteja viària de Sant Cugat, que s'adjudicarà a una nova empresa després de la pròrroga de Valoriza, que s'encarrega del servei des de 2011. El nou contracte de recollida residus suposarà un canvi substancial en la forma que s'ofereix aquest servei, amb l'arribada de la recollida domiciliària per a comerços i oficines amb unes freqüències i horaris fixats per l'Ajuntament.

Més info: Valoriza continurà fent la recollida de residus per 6,4 milions d'euros anuals

En la mateixa línia, el govern també vol fer un pas endavant pel que fa al contracte de recollida de voluminosos ratificant el Decret d'Alcaldia per la presentació d'al·legacions de l'empresa que fins ara se n'ocupava perquè la nova empresa encarregada, l'Arca del Maresme, pugui agafar el relleu.

Un altre dels punts que l'Ajuntament portarà al ple és l'aprovació del seu Pla Estratègic de Mobilitat Elèctrica per planificar futurs nous punts de càrrega per vehicles elèctrics, establint-ne 27 per l'any 2026 i 39 pel 2028.

D'altra banda, també es tractarà l'aprovació del document de treball "Agenda Urbana de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès", un projecte estratègic i participatiu que vol donar l'oportunitat d'integrar diferents estratègies sectorials a Sant Cugat i, d'aquesta manera, definir un projecte a llarg termini per a la ciutat de 2030.`

Més info: El Consell de la Ciutat lamenta no haver participat en la planificació de l'Agenda Urbana

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem