Soler: "El PSC tenia clar que el projecte de la granja escola no tiraria endavant"

La formació socialista es mostra satisfeta amb la decisió de no convertir Cal Castillo en una granja escola

El portaveu dels socialistes santcugatencs, Pere Soler, s'ha mostrat molt satisfet després de saber que l'antic nucli zoològic de Cal Castillo no es convertirà en una granja-escola. La decisió, que ve donada el passat 8 de juny, ha estat presa després de l'informe que ha redactat el Consorci del Parc Natural de Collserola i l'oposició dels veïns. 

Tot i això, Pere Soler detalla que "el PSC ho tenia clar des del minut zero que el projecte de fer una granja escola no tiraria endavant. Perquè tots els factors jugaven en contra: l'urbanístic, el sanitari, el de seguretat, el de mobilitat, l'econòmic i el veïnal de Sol i Aire". A més, Soler es reafirma en què "l'expropiació de 51.000 euros va ser una operació encoberta, perquè l'antic propietari de Cal Castillo pogués pagar el deute de les sancions econòmiques imposades, per part de l'Ajuntament, per una activitat il·legal".

Finalment, el portaveu dels socialistes, que reclama més transparència al regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech,  té "dubtes raonables" que en el decurs dels pròxims dos anys es pugui fer una granja escola a l'entorn de la ciutat. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem