Sol i Aire diu 'no' a la granja escola de Cal Castillo

La majoria dels veïns del barri han rebutjat l'opció durant una consulta celebrada el diumenge, 14 de febrer

Els veïns de Sol i Aire s'han mostrat contraris a la proposta per convertir Cal Castillo en una granja escola de titularitat pública durant la consulta celebrada aquest diumenge, 14 de febrer, al barri. Una consulta de la qual van participar 65 veïns dels quals 52 van votar en contra del projecte que sorgeix després de l'expropiació de la finca per part de l'Ajuntament de Sant Cugat.

La granja escola va rebre el suport de vuit veïns, i hi va haver cinc abstencions en la votació celebrada durant una assemblea extraordinària organitzada per l'Associació de Veïns i Propietaris de Sol i Aire de la que en va participar l'equip de govern.

Joan Puigdomènech, regidor de Medi Ambient, ha destacat que “ens interessava molt saber quina és l'opinió dels veïns davant la possibilitat que s'instal·li una granja escola” i ha confirmat que “s'han pronunciat en contra, davant les dificultats que han tingut fins al moment”.

Amb tot, Puigdomènech ha remarcat que “el que tenim damunt la taula són diferents temes a solucionar entorn aquest tema” destacant-ne tres: la implantació d'aquest espai dins de Collserola amb el necessari acord amb administracions supramunicipals; l'afectació sobre els veïns i el benestar dels animals que hi ha a Cal Castillo.

Tres problemes que, segons Puigdomèch, són “els que haurem de solucionar que en tinguem la gestió i s'hagi fet efectiva l'expropiació” i que “són iguals d'importants”. “No podrem marcar una estratègia clara fins que tinguem la gestió”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem