Un exalcaldable de Sant Cugat titlla la CUP de "filoterroristes"

No és la primera vegada que Ignacio Garriga genera polèmica a través de les xarxes socials

L'exalcaldable de VOX per Sant Cugat, Ignacio Garriga, ha titllat la CUP de "filoterroristes" en un missatges a través de les xarxes socials. Actualment, Garriga és membre del Comité Ejecutivo Nacional de VOX, partit d'extrema dreta que està exercint l'acusació popular contra els líders sobiranistes.

"Els filoterroristes de la CUP segueixen condicionant la política catalana. Aquest és l'únic i veritable problema", va argumentar Garriga després de la decisió dels cupaires de no donar el seu suport a la investidura de Jordi Turull aquest dijous, 22 de març. En respostes posteriors, l'exalcaldable justificava la seva posició: "No són amics i conviden a terroristes com Arnaldo Otegi? Això etimològicament parlant és filoterrorisme".

No és la primera vegada que Ignacio Garriga genera polèmica a través de les xarxes socials. En els últims mesos, ha escrit que els transexuals necessiten anar al psiquiatra i va celebrar el cop d'estat militar del 1936. Garriga va ser alcaldable per VOX a les eleccions municipals de 2015 a Sant Cugat i també va formar part de les llistes del partit pel Congrés dels Diputats.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem