El membre de VOX Ignacio Garriga, últim nominat al Premi Botifer de l'Any

L'alcaldessa Mercè Conesa, el portaveu del PP Álvaro Benejam i el regidor Dimitri Defranc, els altres nominats per Arran

Ignacio Garriga, membre de VOX i exalcaldable per aquesta formació a Sant Cugat, és el quart i últim nominat al Premi Botifler de l'Any, organitzat per l'associació juvenil independentista Arran. Garriga se suma a les candidatures ja anunciades per l'entitat de l'alcaldessa, Mercè Conesa, el portaveu del PP, Álvaro Benejam, i el regidor no adscrit Dimitri Defranc.

Ignacio Garriga, "el piulador nostàlgic i cap de llista de la formació política feixista a les últimes eleccions", està nominat per Arran perquè "es dedica a repartir homofobia, masclisme, racisme i tota forma de feixisme que li permeten els 140 caràcters de Twitter, que, per sort, és l'únic mitjà que té ja que ningú s'empassa la seva moral rància com per votar-lo enlloc".

Arran acompanya la seva nominació amb una captura de pantalla amb diferents piulades polèmiques d'Ignacio Garriga. "Hoy agradezo a mis abuelos que en un día como hoy se lanzaron a defender nuestros principis", va piular el 18 de juliol en motiu de la commemoració de l'alçament militar de Franco del 1936.

Ignacio Garriga s'ha mostrat "orgullós" per haver rebut aquesta nominació d'Arran.

El premi Botifler de l'Any l'atorga l'organització juvenil de l'esquerra independentista Arran Sant Cugat cada any des de fa sis edicions. En les passades edicions s'han endut el premi el regidor de CiU i ex d'ERC, Raül Grangé (2011), la Sala Hoboken (2012), el mossèn Cahuana (2013), el Pack antiPAHtic(2014), aquest últim format per Mercè Conesa, els Mossos d'Esquadra i Catalunya Caixa, i Delphi (2015).

Algunes de les piulades d'Ignacio Garriga

Més informació
 
Comentaris

Destaquem