Un santcugatenc, candidat per VOX per les generals a Barcelona

Garriga va ser l'alcaldable per VOX-PFYV a Sant Cugat en les eleccions municipals del 2015 i ara fa el salt a la política espanyola

El santcugatenc Ignacio Garriga serà el candidat de VOX per Barcelona en les eleccions generals del 28 d'abril, segons ha confirmat la formació d'extrema dreta. Garriga ja va ser candidat a l'alcaldia de Sant Cugat per VOX el 2015.

En les municipals del 2015, Garriga, com a alcaldable per VOX-PFYV a Sant Cugat, va sumar un total de 482 vots, l'1,32%, sense aconseguir treure representació al consistori.

A banda de ser el candidat a les generals, Ignacio Garriga, nascut l'any 1987 i que havia militat en les Nuevas Generaciones del PP, també ocupa un càrrec en la direcció general de VOX, ja que és el portaveu del Comitè Executiu Nacional de la formació.

En els últims temps, Ignacio Garriga ha generat diverses polèmiques a les xarxes socials, amb missatges en què ha agraït als seus avis el cop d'estat del 1936 o assegurant que els transexuals necessiten tractament psiquiàtric.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem