Un santcugatenc és el nou responsable de l'Oficina de l'Expresident Carles Puigdemont

Josep Lluís Alay, un dels acompanyants de Puigdemont quan va ser detingut a Alemanya, assumirà el càrrec

El Govern ja ha posat en marxa l'oficina de Carles Puigdemont i un santcugatenc serà el seu responsable. El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya publica aquest divendre 13 de juliol el nomenament de l'historiador i professor santcugatenc Josep Lluís Alay com a responsable de l'Oficina de l'Expresident Carles Puigdemont. Alay també ha estat Comissionat del Monestir de Sant Cugat.

D'aquesta manera, l'historiador deixa el càrrec de coordinador de les polítiques internacionals de la Presidència, que va assumir fa poc menys d'un mes. Les funcions de Josep Lluís Alay a l'oficina de Puigdemont seran "dirigir i organitzar les tasques de tot el personal de l'Oficina de l'Expresident; organitzar i controlar els actes, les audiències, les visites i els viatges de l'expresident; gestionar i controlar el pressupost assignat a l'Oficina; fer tasques de protocol i de relacions amb la premsa i els mitjans de comunicació de l'expresident".

Segons Rac1, ja s’està buscant lloc pel despatx i, almenys en un primer moment, s’instal·larà a Barcelona. La llei no diu que hagi d’estar on visqui l’expresident. Puigdemont ara mateix viu a Hamburg, però no té un lloc permanent de residència i preveia tornar a Bèlgica. Alay era un dels quatre acompanyants al cotxe de Puigdemont quan el van detenir a Alemanya. Per aquesta raó, l’Audiència Nacional l’investiga per un suposat delicte d’encobriment.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem