Una trentena de santcugatencs reivindiquen la llibertat dels Jordis

Com cada dia 16 de cada mes s'ha convocat una manifestació per reclamar la llibertat dels presos polítics a Sant Cugat

Una trentena de persones s'han sumat a la concentració de l'Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i l'Assemblea de servidors públics per a la defensa de les Institucions Catalanes per reivindicar la llibertat dels Jordis i la resta de presos i exiliats polítics. L'acte ha tingut lloc a les portes de l'ajuntament de Sant Cugat aquest divendres, 16 d'agost.

L'Assemblea de servidors públics per a la defensa de les Institucions Catalanes de l'Ajuntament de Sant Cugat s'ha concentrat cada dia 16 de cada mes des de l'empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, l'octubre de 2017. En aquesta ocasió han recordat que fa 22 mesos que estan en presó preventiva i que fa més d'una setantena de divendres que es manifesten.

Les entitats participants han fet una crida a la unitat per avançar en la independència i en la necessària col·laboració i implicació de la ciutadania. A més, han mostrat el seu rebuig a l'aplicació de l'article 155 i s'han posicionat com a defensors de les institucions catalanes. L'acte també ha tingut una vessant musical, amb el cant de 'Bella Ciao'.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem