Vallès carrega contra 'l'experiment del tripartit perquè no escolta la ciutat'

Junts per Sant Cugat ha organitzat un sopar amb simpatitzants amb unes 140 persones a Can Ametller i amb Josep Rull com a convidat

El candidat de Junts a l'alcaldia de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, ha continuat la carrera electoral aquest dijous 9 de febrer en acte a la Masia Ametller amb simpatitzants. Vallès ha mostrat una altra vegada el seu parer cap a l'actual govern de Sant Cugat i els ha recriminat que és un govern que "no escolta l'oposició, però tampoc a la ciutat i ha reivindicat que Junts és el partit de l'escolta." Hem de donar resposta a tothom. Sant Cugat amb oportunitats per a tothom. No es pot governar des del despatx com fa el tripartit. No volem més experiments de govern a la ciutat. S'ha de revertir l'experiment del tripartit".

En l'acte, a la Masia Can Ametller, hi va participar el president del Consell Nacional de Junts, Josep Rull, que va lloar la figura de Vallès. "Estic enamorat d'aquest candidat, que és un candidat que escolta i que fa 20 anys que ho fa. Necessitem compromisos ferms de voluntats públiques per defensar un model de ciutat, que és un model d'èxit. Volem recuperar i projectar el model d'èxit de Sant Cugat". Rull va recordar també com va viure l'octubre del 2017 i com després de ser destituït va visitar Sant Cugat en la celebració dels 100 anys de Ferrocarrils.

Més info: Emotiva rebuda al conseller Josep Rull a Sant Cugat

Per la seva banda, la presidenciable a l'EMD de Valldoreix, Susanna Herrada, també va valorar la figura de Vallès, ja que va dir que estima tant Sant Cugat com Valldoreix.

4acd563f a538 4574 9137 ff4f7e03380f

140 persones van participar en el sopar FOTO: Junts

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem