Els vots per barris a Sant Cugat

ERC guanya a tots els districtes menys al Centre Oest i a Les Planes, on s'imposen Junts per Catalunya i En Comú

Esquerra Republicana de Catalunya va guanyar les eleccions generals a Sant Cugat amb més d'11.000 vots. Per districtes, els republicans han estat la força més votada al Centre-Est (Monestir-Sant Francesc, Torreblanca, Can Magí...), La Floresta, Valldoreix i Mira-sol.

Junts per Catalunya, segon partit més votat el 10-N, ha guanyat entre els votants del districte Centre-Oest (Eixample, Can Trabal, Golf, Parc Central...). En Comú ha estat la formació amb més vots entre els veïns de Les Planes.

Més info: ERC guanya les eleccions generals a Sant Cugat i l'independentisme supera el 50%

VOX, Ciutadans i PP han obtingut els seus millors resultats a Mira-sol; mentre que el PSC i En Comú han sumat més vots a Les Planes. Els partits independentistes és a Valldoreix on sumen més percentatge de vot.

Més info: Sant Cugat, tercera ciutat catalana amb més vot independentista

ERC, millor resultat a Mira-sol

Esquerra Republicana ha obtingut el suport més ampli al barri de Mira-sol, on ha rebut gairebé el 25% dels vots. El pitjor resultat l'ha recollit a Les Planes, amb poc més del 18% dels sufragis, on ha sigut la segona força.

Junts, millor resultat a Valldoreix

Junts per Catalunya ha rebut el percentatge més important de vots a Valldoreix, amb un 23,1% del total. Tot i això, en aquest districte s'ha vist superat per ERC, mentre que al Centre-Oest ha estat el partit més votat. El resultat més baix de JxCAT ha estat a Les Planes, amb menys d'un 8%. En aquest districte ha estat superat per En Comú, ERC, PSC i CUP. Les Planes és el districte amb menys votants.

El millor resultat del PSC ha estat a Les Planes, amb un 16,5% dels vots i sent tercera força, igual que en el conjunt del municipi. El suport més petit l'ha recollit a Valldoreix, amb un 10,2% dels vots, situant-se com a quart partit més votat.

En Comú guanya a Les Planes

En Comú s'ha imposat amb claretat a Les Planes, rebent un 27,4% dels vots. En canvi, al Centre-Oest s'ha quedat per sota del 10% dels vots i s'ha vist superat, entre altres, pel PP.

Amb un 12,6% dels vots, la CUP ha rebut el màxim suport a La Floresta, on ha estat la quarta força més votada. D'altra banda, a Mira-sol s'ha quedat amb un 6,4%, superat per la resta de partits, inclòs VOX.

VOX treu el millor resultat a Mira-sol

Ciutadans ha tingut el millor resultat a Mira-sol, amb un 6,8% dels vots, tot i que en aquest districte ha estat superat per la resta de partits menys per la CUP. En canvi a La Floresta ha estat la força menys votada amb un 3,2%.

El millor resultat de VOX ha estat a Mira-sol, amb un 7,2% dels vots i superant a CUP i Ciutadans. A La Floresta s'ha quedat amb un 4,3%, el seu pitjor resultat.

 
Comentaris

Destaquem