contingut promocionat
Boehringer L

 

Referent en innovació amb projecció internacional

La companyia focalitza el seu esforç a la recerca de teràpies innovadores per a malalties amb necessitats mèdiques no cobertes

Boehringer Ingelheim és una companyia líder en investigació biofarmacèutica present a Espanya des de fa més de 70 anys. La seva seu nacional es troba a Sant Cugat del Vallès i compta amb un equip de gairebé 1.600 col·laboradors/es a nivell local. La seva missió és aportar valor a través de la innovació i està focalitzada en el desenvolupament de tractaments que contribueixin a solucionar les necessitats mèdiques no cobertes en l'actualitat. Per això, Boehringer Ingelheim treballa en teràpies innovadores que millorin la vida de persones i animals. 

L'aposta de la companyia per la innovació i el seu compromís amb la salut de les persones és tal que ha tornat a batre rècords. L'any 2022 es va arribar a la xifra més alta d'inversió en R+D+I a nivell local, 46,1 milions d'euros, que han permès ajudar a més d'1.100.000 pacients al país.


Digitalització i salut unides

Interior de Boehringer

Boehringer Ingelheim considera la digitalització i la innovació factors clau pel progrés en medicina. Les tecnologies digitals ofereixen noves formes d'ajudar els pacients de tot el món. Alguns exemples d'eines de salut digital són els repositoris de dades, els wearables, les teràpies digitals, el 'Big Data', la telemedicina o la intel·ligència artificial. Per a la companyia, aquestes eines ofereixen un gran ventall d'oportunitats i poden dur a terme una medicina més personalitzada i precisa, perquè es disposarà de molta més informació sobre la malaltia del pacient. La corporació entén la innovació de manera holística i potencia la creació de projectes coordinats amb institucions, gestors sanitaris o societats científiques. En aquest sentit, la farmacèutica també col·labora amb més de 25 organitzacions de pacients en diferents àrees, amb les que treballa perquè els pacients tinguin accés equitatiu a les innovacions sanitàries.


Valor afegit al territori

Plaques a Boehringer

La seu de Sant Cugat compta amb dues plantes estratègiques de producció, des d'on s'exporten a tot el món medicaments per a patologies com la insuficiència cardíaca o bé la diabetis tipus 2. També inclou dues unitats dedicades exclusivament a l'R+D i tres hubs internacionals que donen servei a nivell mundial. Aquests són el Centre Global de Serveis d'Assumptes Regulatoris, el Hub de serveis de màrqueting digital i l'IT Hub, que destaca per ser el hub tecnològic més gran de la farmacèutica: hi treballen més de 300 professionals i proveeix a més de 53.000 usuaris en tot el món. Boehringer Ingelheim ha invertit 13 milions d'euros en projectes en aquest centre. El hub de serveis de màrqueting digital és també un centre de referència a la companyia: compta amb un equip de 40 col·laboradors que donen cobertura mundial. Aquests hubs contribueixen al creixement econòmic del municipi i atreuen nous talents, a més de col·laborar amb universitats de la regió.

Boehringer
 
Boehringer II
Més informació
 
Comentaris

Destaquem