10 plans per gaudir de Sant Cugat el cap de setmana

Acaba el mes de maig amb activitats per a tots els gustos a la ciutat

Arriba el cap de setmana a Sant Cugat i, amb ell, les activitats per a tots els gustos i edats. Unes propostes que el TOT recull a la seva agenda i de les quals te'n destaca 10 perquè no us perdeu res.

Propostes culturals

No és el primer cop que Antonio Díaz actua a Sant Cugat. FOTO: Artur Ribera

Les activitats culturals són les grans protagonistes un cap de setmana més. Entre altres propostes, durant el cap de setmana continuen les representacions de La Gran Ilusión, d'Antonio Díaz, el Mago Pop, al Teatre-Auditori. A més, divendres, finalitza el cinquè cicle de música sacra coral organitzat per Camerata Sant Cugat al Monestir. Ho fa amb el concert Bach-Mendelssohn, 500 anys de luteranisme a les 21 hores.

D'altra banda, el StQ Black, el festival de música negra de la ciutat, ofereix diferents propostes durant el cap de setmana. Divendres, a les 18 hores, organitza un concurs musical a la plaça de Lluís Millet. I diumenge, a les 12 hores, vermut amb Sillah & Xibertah a la Taverna Cal Temerari.

Pels amants de la cultura popular i tradicional, aquest cap de setmana els Geganters de Sant Cugat celebren els seus 30 anys, i ho fan amb la festa amb els padrins de dissabte a migdia, i acollint la XXIII Trobada Comarcal de Gegants del Vallès el diumenge, a partir de les 10.30 hores, amb més de 80 figures i dues cercaviles.

La darrera proposta cultural destacada del cap de setmana és el concert Marco Mezquida & Manel Fortià Duo el diumenge, a les 21 hores, al Cafè Auditori.

Més propostes

Mercat de Pagès a la Pl. de Sant Pere i Carrer Major. FOTOS: Lali Puig

Durant el cap de setmana, a més, se celebraran diferents mercats a la ciutat. Dissabte, a partir de les 9 hores, el Mercat de pagès arriba a la plaça de Sant Pere i al Carrer Major. El mateix dia, a partir de les 10 hores, a la rambla del Celler, nova edició del Mercat de 2a mà. Finalment, diumenge, a partir de les 10 hores, hi ha Mercat del Disseny a Mercantic.

I no hi falten les propostes per als qui voleu gaudir de la natura. Diumenge hi ha programada una nova sessió de les Passejades per Collserola. Aquesta setmana, per descobrir el pantà de Vallvidrera. La sortida serà a les 9 hores des de la plaça de la Vila.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem