10 plans per gaudir del cap de setmana a Sant Cugat

Les propostes culturals i lúdiques dels pròxims dies

El cap de setmana arriba novament farcit d'activitats a Sant Cugat. Ho fa amb nombroses propostes que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca 10 perquè no us perdeu res.

El cap de setmana comença amb una proposta cultural divendres al Teatre-Auditori. Amb No Gravity Dance Company es podrà gaudir a les 21 hores de l'espectacle de dansa De l'infern al paradís.

Dissabte, entre altres propostes, destaca la celebració de la 3a Trobada Trabucaire de Sant Cugat, a partir de les 18 hores. La colla local i les colles d'El Masnou i Santa Coloma de Gramanet, acompanyades pels Diables, recorreran el centre de la ciutat.

'ART' al Teatre-Auditori. FOTO: Cedida



I més propostes culturals. A les 18 hores, al Teatre-Auditori, ART, de Yasmina Reza. Una hora més tard, al Casal Torreblanca, Els joves diuen #poesia, un espectacle dirigit per Marta Uxan amb els Tallers de Teatre Sílvia Servan i entrada gratuïta. I a la nit, més teatre a Mira-sol. La Cia. Francisco Lorza representarà InTenso a les 21 hores.

Ja diumenge, l'activitat destacada és la celebració de la 13a Trobada tintinaire de Catalunya a Sant Cugat. Durant tota la jornada se succeiran les activitats al voltant de la plaça d'Octavià, on el famós personatge de còmic arribarà amb una cercavila des de la plaça de Lluís Millet. Concurs caní per trobar el Milú, exposicions, parades de productes tintinaires i molt més, durant el matí. I a la tarda, l'activitat es trasllada a la Casa de Cultura, amb xerrades, audiovisuals, i molt més!

James Rhodes al Teatre-Auditori. FOTO: Cedida



També diumenge, hi ha Vintage Festa al Mercantic. I a la tarda, noves propostes culturals. Al Casal Cultural de Valldoreix es representarà l'obra teatral Escenes d'una vida amb hàmster, a les 19 hores. Una proposta que s'emmarca en la 24a Mostra de Teatre 2017.

A la mateixa hora, al Teatre-Auditori, concert de James Rhodes en el marc del 49è Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona. I a les 21 hores, al Cafè Auditori, nova proposta de JazzEnViu amb el concert de Xavi Torres Trio.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem