13 propostes per gaudir del cap de setmana a Sant Cugat

L'activitat no s'atura durant els pròxims dies, amb les festes majors i els festivals com a protagonistes

Arriba un nou cap de setmana i l'activitat no s'atura a Sant Cugat del Vallès. I és que aquest cap de setmana se celebra la Festa Major de Valldoreix amb un munt d'activitats pensades per a totes les edats i tots els públics. Una Festa Major que farà el seu tret de sortida oficial el divendres amb el pregó, que enguany va a càrrec del Valldoreix F.C.

També és el torn de la Festa Major de Volpelleres, que arrencarà oficialment a les 20.30 hores amb el pregó a càrrec de Roger Valls, al Parc de la Guineu. La festa seguirà amb Correfoc, monòlegs i moltes més propostes durant el cap de setmana.

Aquest cap de setmana també té lloc la primera edició de les Jornades de música antiga Contratemps, amb diferents concerts i mostra d'instruments barrocs.

 

I també és el torn del Festival Vincles, amb els concerts de Pavvla i Mishima, juntament amb Pol Cortés, Anaïs Vila & Gerard de Pablo.

És Festa Major a Valldoreix. FOTO: Lali álvarez

És Festa Major a Valldoreix. FOTO: Lali álvarez

A més de les grans propostes del cap de setmana, hi ha nombroses activitats per gaudir de la ciutat durant aquests dies. Divendres, dia 13, a les 18 hores, s'inaugura l'exposició "Expressions d'una mirada", de Gemma Riba Roca, a la sala d'actes de l'Ateneu. I a la nit, a les 22 hores, cinema a la fresca al Mercantic, a les 22 hores, amb la projecció de Coco.

Ja dissabte, a les 10 hores, nova sessió de les Visites al Monestir de Sant Cugat. "El més poderós del comtat de Barcelona". Una visita d'una hora i mitja de durada que arrencarà des de l'Oficina de Turisme. Mentrestant, se celebrarà una nova edició dels Estocs a fora d'estiu de Sant Cugat Comerç, a l'eix comercial, i al claustre del monestir es farà una visita Impro-Claustre KIDS, a les 11.30 hores, per a infants a partir dels 7 anys.

I més visites. Dissabte, a les 12 hores, nova proposta del cicle "Tot el cercle de l'any" al Museu del monestir, aquest cop centrada en la temàtica "Els monjos i la Verge". Ja al vespre, a les 22 hores, nou Punt de trobada de l'EMTSC al Casal Torreblanca.

Diumenge l'activitat no s'atura, i el Mercantic proposa "Buidem les golfes" a partir de les 9.30 hores, mentre que a les 12 hores nova oportunitat per gaudir de la visita Impro-claustre al Monestir.
I a la tarda, vermut & swing a la plaça de Can Quitèria a partir de les 19 hores.

Aquestes i més activitats les trobareu a l'agenda del TOT.

 
Comentaris

Destaquem