3 nous grups escolars confinats a causa de la COVID-19, sumant un total d'11 grups

El CAR Sant Cugat, el col·legi El Pinar de Nuestra Señora i l'escola Gerbert d'Orlhac se sumen a la llista de centres del municipi que comptem amb algun grup confinat

Sant Cugat registra, el dilluns 21 de setembre, 3 centres escolars més que compten amb un grup aïllat per causa d'un positiu de COVID-19, i amb aquestes noves dades el municipi acumula 11 grups confinats de 9 centres educatius.

 

Més info: Confinat un grup de l'Arnau Cadell per un cas de coronavirus

Aquests nous casos corresponen al CAR Sant Cugat, confirmat pel Departament d'Educació, al col·legi El Pinar de Nuestra Señora, segons han assenyalat algunes famílies al TOT Sant Cugat, i a l'escola Gerbert d'Orlhac que, tal com indicat la directora Sara Laguna, "tenim un grup de 4t confinat. Va haver-hi un infant que es va trobar malament i, després de realitzar-se el test PCR, ens ha confirmat que és positiu". 

A més, Laguna comenta que durant la jornada "s'ha explicat a la resta de companys la situació i s'ha trucat a les famílies dels alumnes perquè vinguessin a buscar als infants. També ho hem notificat al Departament d'Educació i al Departament de Salut i ara, les famílies estan esperant que els truqui el CAP de Valldoreix, CAP de referència, per realitzar les proves PCR. Finalment, hem ofert a les famílies que puguin venir cada dia a buscar una carmanyola, corresponent a l'àpat que els hi pertoca als infants".

Amb tot, aquests 3 casos se sumen al cas confirmat, també el dilluns 21 de setembre, de l'Arnau Cadell, i els darrers ja confirmats: tres grups de l'escola La Farga, un del col·legi Pureza de María, un de l'escola Joan Maragall, un del Santa Isabel i un del Viaró.

Més info: 7 grups de 5 centres escolars de Sant Cugat, confinats per COVID-19

 
Comentaris

Destaquem