4 activitats de Nadal per fer el cap de setmana a Sant Cugat

Nadales, fires, caceres de tions...

El Nadal és cada vegada més a prop i a Sant Cugat ja es viu intensament. Aquest cap de setmana, 10 i 11 de desembre, hi ha un grapat d'activitats nadalenques per gaudir per a tots els gustos i edats! El TOT us en proposa quatre:

  • Nadales: Tocada de nadales a càrrec de l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat! Dissabte a les 18 hores al carrer de la Torre i a la plaça del Rei, a tocar del Monestir!
  • Mercats de Nadal: Com cada dia fins al 24 de desembre, la plaça d'Octavià acull el mercat de Nadal de Sant Cugat amb parades de fusta i la pista de gel a tocar. A més, aquest cap de setmana hi ha el mercat de Nadal a Mercantic.
  • Fira de Santa Llúcia a les Planes: A partir de les 10 del matí de diumenge i fins a la tarda a la plaça de la Creu d'En Blau. Parades d'artesans, música en viu i fins i tot xocolatada
  • Cacera de tions: L'Associació de Veïns de Volpelleres organitza aquesta activitat gratuïta diumenge a les 12 hores al bosc de Volpelleres. S'amagaran tions al bosc i es podran anar a buscar en família!  Cal inscripció prèvia. Més informació al web.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem