L'assassí confés de sensesostre que vivia a Sant Cugat accepta 63 anys de presó

L’home que vivia en una caravana a Les Planes ha reconegut els tres assassinats i s’ha declarat culpable de tres delictes contra la integritat moral

L’acusat de matar tres persones sense llar a Barcelona durant el confinament ha acceptat 63 anys de presó en total: 20 per cada delicte d’assassinat i tres més per tres delictes contra la integritat moral. L’acord de conformitat inclou també 30 anys de llibertat vigilada. El màxim temps que complirà a la presó és de 40 anys. L’home, que vivia en una caravana a Les Planes, s’ha reconegut com a autor material de les morts i com a culpable de tres delictes contra la integritat moral. La fiscalia demanava presó permanent revisable o 25 anys de presó per cada crim. Els fets van tenir lloc durant el mes d’abril del 2020. L’acusat, amb problemes de drogoaddicció, va matar tres sensesostre a tres punts diferents de l’Eixample colpejant-los el crani amb pals.

Més info: Arrenca el judici del presumpte assassí en sèrie de sensesostre que vivia a Sant Cugat

Segons la fiscalia, cap a les 2 de la tarda del 16 d'abril, T.F.L., brasiler, que aleshores tenia 35 anys i no tenia permís de residència, va agredir amb una barra de ferro un marroquí de 22 anys a l'entorn de l'Auditori de Barcelona. La barra procedia d'un encofrat i tenia una de les puntes corbades. Li va colpejar el crani mentre dormia. Cap a les 00.40 hores del 18 d'abril, l'acusat va agredir amb un pal un altre sensesostre al carrer Casp amb Pau Claris. Li va donar fins a sis cops al cap mentre la víctima dormia. Per últim, cap a les 11 de la nit del 27 d'abril, va colpejar amb una barra de ferro similar a la primera un altre indigent prop de la Sagrada Família, al carrer Rosselló amb Sardenya. L'home va ser arrestat el 28 d'abril en la caravana on vivia a Les Planes.

Més info: L'assassí de sense llars actuava amb una violència "desmesurada i gratuïta"

El fiscal recorda que les tres víctimes dormien al carrer i eren vulnerables i no van poder demanar ajuda perquè no hi havia gairebé ningú a la via pública a causa del confinament. Segons els forenses, l'acusat patia un trastorn de la personalitat no especificat i trastorns greus per consum d'estimulants, marihuana i alcohol que li afectaven de forma lleu les seves capacitats cognitives i volitives.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem