A quina hora tanquen les terrasses de bars a l'estiu a Sant Cugat?

Els horaris de tancament de terrasses a Sant Cugat

Sant Cugat no compta amb una ordenança que reguli els horaris de les terrasses de bars i restaurants. A través d'un decret, l'Ajuntament de Sant Cugat va establir els límits horaris per la temporada d'estiu d'aquest 2017, que s'estén des de l'1 de maig fins al 30 de setembre.

Els horaris d'obertura per a totes les terrasses de bars i restaurants són a les vuit del matí de dilluns a divendres i a les nou del matí els dissabtes, diumenges i festius.

Els horaris de tancament varien segons la zona. L'hora general de tancament són les dotze de la nit entre el diumenge i els dijous; mentre que els divendres, dissabtes i vigílies de festius l'horari s'allarga fins a l'una de la matinada.

Hi ha espais de Sant Cugat amb uns horaris més limitats i en els quals les terrasses han de tancar abans. És el cas de dues places de la Floresta, Doctor Pila i Josep Playà, i del carrer d'Elies Rogent a Sant Cugat, davant dels cinemes. En aquests tres punts, les cadires i taules del carrer s'han de plegar a les deu de la nit entre el diumenge i el dijous i a les 22.30 h els caps de setmana.

A l'altra banda, hi ha espais amb un horari ampliat. És el cas de la plaça del Mercat Torreblanca, la zona del Trade Center i la zona de l'hipòdrom a la carretera de Rubí, que poden tancar a les 00.30 h de diumenge a dijous i a les dues de la matinada els divendres i dissabtes.

Cal recordar que l'Ajuntament de Sant Cugat ha posat en marxa aquest estiu la campanya "A la Nit, desperta el teu Civisme".  L'objectiu és millorar el nivell del confort acústic durant les nits a la ciutat i afavorir la convivència de locals i veïns. Per fer-ho es proposa reduir el soroll produït per les terrasses dels bars i restaurants amb l'objectiu de respectar el descans veïnal.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem