L'AFA La Mirada lamenta que l'Ajuntament "es renti les mans" amb la construcció del centre

L'associació mostra el seu desacord amb el govern municipal i li exigeix que "no abandoni el projecte de l'escola"

L'Associació de Famílies d'Alumnes (AFA) de l'Escola La Mirada lamenta que l'Ajuntament "es renti les mans" amb la construcció i el projecte del centre i vulgui traslladar aquesta responsabilitat a la Generalitat de Catalunya. Arran de les declaracions del regidor d'Urbanisme Àngel Pedrós al TOT Sant Cugat, l'associació ha emès un comunicat en què mostra el seu "profund desacord" amb una decisió que titllen d'"unilateral" per part del govern municipal. Alhora, també critiquen que el consistori continuï apostant per la Guinardera com a ubicació més idònia pel centre quan l'Associació de Veïns de Volpelleres ja la va rebutjar

Més info: Sant Cugat vol que la Generalitat assumeixi la construcció de La Mirada

Més info: L'Associació de Veïns de Volpelleres rebutja la Guinardera com a ubicació per a La Mirada

Davant d'aquesta situació, l'AFA exigeix a l'Ajuntament que inici "immediatament" els tràmits per construir l'escola al solar original i retiri "la imposició" de la ubicació a la Guinardera. L'entitat, a més, lamenta que la decisió del govern s'hagi fet pública als mitjans sense haver informat prèviament la direcció i l'AFA del centre. 

Compromisos i acords

En el comunicat, l'associació assegura que l'Ajuntament està abandonant l'acord signat el 2017 en el qual s'establia que el consistori avançaria diners per la construcció de l'escola i assumiria una part del cost. També fa referència al compromís electoral de Junts de construir l'escola amb la "màxima celeritat possible" i en el pacte de govern de Junts amb ERC, en el qual es comprometen a prioritzar la construcció del centre. En ambdós casos, l'AFA remarca que els compromisos "no s'estan complint".

Més enllà del govern, l'entitat també recorda que el Ple va aprovar una moció institucional perquè La Mirada fos "una realitat al més aviat possible". Per a l'AFA, aquest acord "s'ha relegat sense raó aparent". 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem