Així és com l'aigua t'ajuda a celebrar les festes de Nadal

Amb aquests senzills trucs et recuperaràs abans de tots els excessos de les festes nadalenques

El Nadal és l'època dels excessos per excel·lència. Dinars i sopars contundents, postres a base de dolços de tota mena i de begudes carbonatades a més de vins, caves i licors en llargues sobretaules. Tot i els excessos de les festes, tenim un gran aliat perquè aquests dies siguin més suportables, l'aigua.

I és que beure aigua és la manera més fàcil, econòmica i senzilla per pal·liar els efectes d'aquest tipus d'àpats seguint aquests consells:

 

B. Sorea Nadal

 

  1. Procura beure aigua durant els menjars abundants, tant en els àpats nadalencs. L'aigua no aporta cap caloria i aporta grans beneficis a la salut. Recorda omplir una ampolla de vidre uns 10 minuts abans de consumir-la i deixa-la reposar. Si la prefereixes freda, deixa-la en la mateixa ampolla de vidre a la nevera. 
  2. Si tens previst celebrar les festes en alguna sala de festes o discoteca, hidrata't amb aigua. L'aigua és la millor manera d'estar hidratat per les llargues i intenses nits de ball. A més, contrarestaràs la deshidratació que provoca l'alcohol.
  3. Aniràs de compres de Nadal? Endú-te una ampolla a la bossa, així podràs beure en qualsevol moment i lloc i mantenir la vitalitat, ja que tant en centres comercials com botigues la calefacció està alta, el que fa que ressecar l'ambient. No beure la quantitat suficient d'aigua, provoca malestar. 
  4. Tens pensat anar a veure la Cavalcada de Reis, emporta't una ampolla d'aigua per tenir-ne quan els teus fills te'n demanin. L'aigua ha de ser la beguda fonamental i de referència tant en el període de la infància, com en el de l'adolescència. 
  5. Si després de les festes, estàs esgotat o esgotada de les llargues sobretaules familiars, de les festes amb amics i dels dinars i dels sopars, quina millor manera de desconnectar prenent-te una relaxant dutxa d'aigua calenta per recuperar-te dels excessos?
Més informació
 
Comentaris

Destaquem