contingut promocionat
margestudio

 

Així podràs aconseguir una imatge d'amplitud a casa teva

En decorar ambients que comparteixen el mateix espai, primer hem de tenir en compte l’espai disponible

Vols aconseguir una imatge d'amplitud a casa teva? Primer has de saber que els espais en els quals la cuina, el menjador i el saló formen un sol conjunt estan a l’alça. Són una bona manera d’aconseguir una imatge d’amplitud que amb parets entremig no es pot aconseguir. Així la llar sembla més gran, versàtil, còmode i funcional.

Però per tal d’aconseguir-ho cal treballar la divisió dels ambients o marcar els límits virtuals entre ells sense renunciar a un conjunt equilibrat.

En decorar ambients que comparteixen el mateix espai, primer hem de tenir en compte l’espai disponible; si tenim pocs metres quadrats, la millor solució serà seguir un mateix criteri decoratiu, mentre que si disposem de bastant superfície podrem combinar diferents mobles, quadres i estils sense cap problema, generant combinació i contrastos.

Sembla fàcil, però pot resultar una tasca molt complexa. Us heu de plantejar quin estil i sensació voleu transmetre, i deixar-vos aconsellar per un professional que us orienti sobre quins materials haurà de tenir el paviment, la cuina, portes i armaris, així com els colors de les parets, els tèxtils i sofàs. D’aquesta manera, sense sortir-vos del pressupost, encertareu segur i tindreu una llar única, irrepetible. Veniu a descobrir-ho al showroom de Marge Studio, a Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem