Així serà el futur mercat de Volpelleres

El mercat tindrà espai per un total de dinou parades, tot i que per ara se n'han comercialitzat dues

Les obres del mercat de Volpelleres continuen avançant per tal que pugui obrir les seves portes abans d'acabar el 2018. Així ho ha assegurat l'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, durant una visita amb veïns i veïnes al futur equipament aquest dissabte, 29 de setembre.

El mercat, situat al Volpelleres Centre, té capacitat per setze parades interiors i tres botigues exteriors. Tindrà un accés per carrer de Benet Cortada, un altre des de l'aparcament subterrani que s'està construint i un tercer que el connectarà amb el Mercadona. El cost total serà d'1,6 milions d'euros.

Per ara hi ha nomes adjudicades dues parades, tot i que des de l'Ajuntament expliquen que és habitual que els paradistes esperin una segona convocatòria per tal de demanar un espai al mercat i que ja n'hi ha més d'interessats. L'horari del mercat serà de nou del matí a nou del vespre i disposarà d'aparcament gratuït, com passa al Mira-sol Centre.

IMG 8352

Els arquitectes han ensenyant el projecte als veïns FOTO: Paula Galván

Més serveis a Volpelleres

"Volpelleres no para de créixer en veïns i veïnes i ho ha de fer acompanyat de les infraestructures que mereix", s'ha felicitat l'alcaldessa de Sant Cugat, que ha agraït la implicació de l'Associació de Veïns de Volpelleres per la seva implicació. Fortuny també ha reivindicat el "model d'èxit" del projecte amb l'objectiu de "defensar espais de centralitat dins dels barris i que tinguin vida" i impulsar el "comerç de proximitat".

Més info: Volpelleres, de barri fantasma a barri ple de vida

El president de l'Associació de Veïns de Volpelleres, Alberto Valcarce, ha recordat que fa "molts anys" que els veïns reclamaven un mercat de proximitat i que és molt esperat pel barri. "No només pel que representa el mercat i disposar de productes frescos, sinó sobretot per animar i dinamitzar que la resta de locals del voltant i tot l'eix comercial de Volpelleres s'acabi de consolidar", ha afegit.

Volpelleres

L'entrada és pel carrer de Benet Cortada FOTO: Bernat Millet

 

 

Així serà el mercat

El futur mercat comptarà amb una planta baixa on s'ubicaran les parades de venda de productes. A la part interior, un espai diàfan, hi haurà setze parades en total: cinc centrals i onze, que tindran espai com a botiga, al voltant. A més hi ha espai per tres locals més que tindran sortida al carrer.

A la planta superior hi ha un espai de 200 metres quadrats que serà una sala polivalent per acollir activitats dels veïns, tallers... També hi haurà un aparcament al soterrani que serà d'ús gratuït.

31121933178 6fc1616cb8 z

Imatge interior de l'espai que acollirà el Mercat de Volpelleres FOTO: Localpres

 

43182861420 19fb251325 z

El mercat compta amb un planta superior que servirà d'espai polivalent FOTO: Localpres

 

31121933208 171993d994 z

El mercat tindrà setze parades a l'interior i tres a l'exterior FOTO: Localpres

 

 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem