Alumnes d'Infermeria surten als carrers de Sant Cugat per promocionar la salut

Fins a les set de la tarda d'aquest 23 de maig, 90 alumnes d'Infermeria de la UIC seran als carrers de Sant Cugat

Alumnes del Grau en Infermeria de Univesitat Internacional de Catalunya, ubicada a l'Hospital General, han sortit aquest 23 de maig als carrers de Sant Cugat per promocionar els hàbits saludables entre els santcugatencs.

La jornada "Tens infermeria, tens salut", impulsada per quart any consecutiu amb motiu del Dia Internacional de la Infermeria, pretén sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de la prevenció i l'educació per a la salut, així com apropar la infermeria als ciutadans.

Uns 90 alumnes de primer a quart d'Infermeria, tutoritzats per professorat, seran fins a les set de la tarda d'aquest 23 de maig als carrers del municipi per oferir informació sobre educació per a la salut i sobre hàbits saludables: dieta, exercici, etc. A més, han pres i registrat la tensió arterial i han mesurat els nivells de glucosa dels ciutadans que s’han acostat a les sis carpes.

A banda de recopilar aquestes dades, s’han fet entrevistes sobre hàbits de salut. Les dades obtingudes en aquestes quatre edicions les explotaran els mateixos alumnes de quart per elaborar els seus treballs de final de grau. Segons la professora coordinadora de pràctiques, Pilar Fuster: "aquesta activitat està emmarcada en l'entorn de pràctiques dels alumnes i és una ocasió única perquè prenguin contacte amb la població en una jornada lúdica i distesa".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem