Álvaro Benejam i el PP, primers nominats al premi Botifler de l'Any

El guardó l'atorga l'organització juvenil de l'esquerra independentista Arran Sant Cugat

Arran Sant Cugat ha donat a conèixer aquest divendres, 3 de febrer, el primer nominat a Botifler de l'Any 2016. Una nominació que recau en el Partit Popular i el seu president, Álvaro Benejam. "Nominem Álvaro Benejam i el Partit Popular de Sant Cugat per apologia de la violència que exerceix el PP", assenyalen a la seva pàgina de Facebook.

Entre altres arguments per nominar-lo a Botifler de l'Any, Arran destaca que "violència és que dia rere dia el Partit Popular es dediqui a agreujar la misèria que pateixen les classes populars dels Països Catalans en favor d'una minoria d'elits econòmiques des del govern de l'estat Espanyol". Igualment, emfatitzen el fet que "treballi per a negar cada cop més el dret de les dones al mateix cos", així com "que ataqui i menysprei la nostra llengua i cultura" afegint que "contribueixi a la vergonya de les fronteres inhumanes de la Unió Europea, empresonant, maltractant i matant si cal a qualsevol persona migrada que no compleixi els seus estàndards racials o econòmics".

"Des de la seva cadira al ple de Sant Cugat Álvaro Benejam i el Partit Popular es dediquen a defensar i recolzar tota la violència que exerceix l'Estat espanyol al poble català, nosaltres no el portarem a la fiscalia ni al tribunal constitucional, que al cap i a la fi treballen per ells, però el nominem a botifler de l'any", clouen.

El premi Botifler de l'Any l'atorga l'organització juvenil de l'esquerra independentista Arran Sant Cugat cada any des de fa sis edicions. En les passades edicions s'han endut el premi el regidor de CiU, Raül Grangé (2011), la Sala Hoboken (2012), el mossèn Cahuana (2013), el Pack antiPAHtic (2014), aquest últim format per Mercè Conesa, els Mossos d'Esquadra i Catalunya Caixa, i Delphi (2015).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem