contingut promocionat
TBkids L

 

Aprendre a adaptar-se als canvis

Les activitats de tecnologia creativa potencien les habilitats que els teus fills necessiten en el seu dia a dia i que els prepara per al seu futur

Avui ja és una realitat descobrir feines i professions “noves”, que fa pocs anys no existien. Els diferents sectors estan portant a terme canvis profunds en quan a la concepció i organització dels treballs. Només cal veure l’impacte de les noves tecnologies en les indústries i en els actors econòmics i el nostre deure com a educadors és preparar a infants i joves per ser feliços en el món que els hi tocarà viure en edat adulta. És necessari aprendre a adaptar-se als canvis i la tecnologia és el motor de la majoria d’aquests canvis, pel que cal dotar a les generacions futures de les competències bàsiques per afrontar els reptes futurs com:

 
  • La creativitat: es valorarà la capacitat de resoldre problemes amb idees innovadores.
  • La col·laboració: la tecnologia ofereix treball en equip per assolir l’èxit dels projectes.
  • La comunicació: saber comunicar de forma assertiva i eficient serà una condició pels nous líders.
  • El pensament crític: formar-se un criteri per decidir les informacions vàlides, tenir un coneixement útil i compartir-la de forma digital.
  • La globalització: ser capaços d’obrir i treballar des de qualsevol lloc del planeta.

En un futur la capacitat d’adaptació als canvis serà imprescindible, juntament amb la facilitat per aprendre constantment.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?