Ara també pots fer-te testos covid els dissabtes

Els dos testos Covid-19, el d'antígens i el PCR, els podràs fer de dilluns a dissabte sense prescripció mèdica, ni cita prèvia

Si necessites fer-te un test per la Covid-19  el Policlinic Torreblanca obre els dissabtes per oferir els seus serveis de testos Covid i les urgències ambulatòries de 9 a 14 hores.

Policlinic B

 

Els dos testos Covid-19, el d'antígens i el PCR, els podràs fer de dilluns a dissabte sense prescripció mèdica, ni cita prèvia, accedint al centre mèdic per per l’entrada habitual de l'avinguda de la Torreblanca 2-8, 1a planta, mòdul H. En el cas del test d'antígens tindràs el resultat en pocs minuts i sortiràs amb el certificat del resultat, mentre que en el cas del Test PCR, la mostra s’analitza al laboratori i el certificat del resultat es publica online, en menys de 24h (PCR Exprés) o menys de 48 hores (PCR) després de la prova.

A més i amb les vacances d'estiu a tocar i les ganes de viatjar podràs acreditar que estàs lliure de coronavirus. I és que des de l'1 de juliol està en vigor una nova normativa que té com a principals novetats l'admissió de proves d'antígens ràpides aprovades per la UE pels turistes de l'espai Schengen amb diverses normatives per viatjar.


Quins testos Covid-19 et pots fer a Policlínic Torreblanca?

TEST RÀPID ANTICOSSOS
Per saber si tens anticossos. Resultat immediat. Sensibilitat molt alta.

TEST RÀPID ANTÍGENS
Per saber si estàs contagiat. Resultat immediat. Sensibilitat molt alta.

PCR
Per saber si estàs contagiat. Resultat en 24-48h. Sensibilitat extremadament alta.

TEST SEROLÒGIC
Per saber si estàs contagiat, ho has estat i si tens anticossos. Mostra de sang. Sensibilitat extremadament alta.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem