Arcadi Oliveres rebrà un premi pel seu compromís amb la promoció de la pau

L'acte de lliurament del premi es durà a terme el dimarts 17 d'abril al Parlament de Catalunya

El Parlament de Catalunya atorgarà al barceloní resident a Sant Cugat, Arcadi Oliveres, el Premi ICIP Constructors de Pau 2017 per l'"incansable dedicació i compromís amb la promoció de la pau, la justícia social, els drets humans i el desarmament, des d'una perspectiva universal", segons indiquen a la web del mateix ICIP.


L'acte de lliurament del premi tindrà lloc el dimarts 17 d'abril a les 18 h, al mateix Parlament, i serà obert pel mateix el president de la institució, Roger Torrent. La cerimònia constarà, a més, dels discursos del director de l'ICIP, Xavier Masllorens, la lectura de la glossa del premiat per part del periodista David Fernández, la projecció d'un vídeo sobre la trajectòria d'Oliveres i un discurs del mateix guardonat.


El premi en si consisteix en un reconeixement públic, una escultura del Nobel de la Pau Adolfo Pérez Esquivel, i una dotació econòmica de 4.000 euros. D'altra banda, cal destacar que Oliveres és el setè premiat amb aquest guardó, que va començar a atorgar-se anualment el 2011.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem