contingut promocionat
image001

 

 

5 trucs infal·libles per combatre la grip i els refredats aquest hivern

La MGC Mútua aconsella com combatre la grip i els refredats durant aquesta tardor i hivern

El fred ja ha arribat i aquest canvi de temperatura de manera sobtada comporta l'arribada de grips i refredats. Malauradament els virus es transmeten de persones a persones, però es poden evitar amb tractaments i mesures de prevenció. Per evitar aquests contagis de manera més segura, MGC Mútua, abans Mútua General de Catalunya, recomana optar per les vacunes, però també hi ha altres mesures preventives per minimitzar el risc de contraure-la. En aquest sentit, la Mútua recalca que la vacuna és indispensable per a les persones que estan en el grup de risc. 

 

300x250 cul

 

Aquestes són les mesures per prevenir les grips i els refredats:

1. Rentar-se les mans de manera abundant i a fons. Els virus es poden contagiar pel contacte directe, i les mans és un element del cos que sempre està en contacte amb qualsevol element del nostre dia a dia, per això és important mantenir una rigorosa higiene. També convé desinfectar molt bé les eines que més utilitzem i que compartim amb altres persones.

2. Utilitza els mocadors de paper per tapar-te el nas i la boca. És molt important que a l'hora d'esternudar o tossir ens posem un mocador, ja que quan esternudem expulsem gotetes microscòpiques de la nostra saliva i si no utilitzem un mocador, aquests bacteris se'n van a les mans i això augmenta el risc de contagi.

3. Aireja la teva llar, oficina o qualsevol espai tancat per expulsar qualsevol bacteri.

4. Fes una alimentació sana i equilibrada, portar una dieta rica en vitamina C ajudarà que el teu sistema immunològic estigui més fort a qualsevol invasió de virus.

5. Descansa les hores que necessitis i bé, totes les persones no responen igual amb les mateixes hores de son, però és indispensable per reforçar les defenses. 

Si voleu saber més sobre la grip i prevencions la Dra. Juliana Martínez us explica a Interès Mutu.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem