Cal Temerari decidirà en assemblea amb les entitats si celebra o no el Quinto

L'entitat ha organitzat una tirada popular de guixes l'1 de desembre com a protesta per la decisió municipal sobre el Cap d'Any

Cal Temerari decidirà el dia 12 de desembre si organitza o no el Quinto de Nadal a l'Envelat. Ho faran en una assemblea oberta a la qual es convoquen les 35 entitats que els donen suport davant la decisió de l'Ajuntament de Sant Cugat d'organitzar municipalment la festa de Cap d'Any, fins ara organitzada per l'entitat.

L'assemblea se celebrarà a les 19.30 hores a Cal Temerari, i durant la mateixa s'informarà les entitats de la situació, alhora que es prendrà "conjuntament una decisió final i irrevocable", com ha remarcat Julià Mestieri, membre de l'entitat.

Igualment, l'entitat ha anunciat la convocatòria d'una tirada popular de guixes el dia 1 de desembre, a les 17.45 hores, a la plaça d'Octavià coincidint amb l'acte d'encesa de llums de Nadal. L'objectiu d'aquesta concentració és fer un "acte pacífic", com destaquen, per mostrat "la nostra desaprovació i disconformitat" amb la decisió municipal, alhora que assenyalar la "desproporció entre el dispendi econòmic desmesurat en l'enllumenat nadalenc i la mentida de la regidora Fortuny de la necessitat de reduir despeses de l'envelat".

Pel que fa al Cap d'Any, l'entitat ha fet pública la proposta que pretenien presentar a la tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, durant la reunió celebrada el 23 de novembre i en la qual, segons apunten, "no hi va haver opció a diàleg". Una proposta d'organització conjunta de la festa que, segons l'entitat, encara és viable i amb la qual fan una crida a l'alcaldessa perquè "intervingui en aquesta situació absurda, innecessària i sense sentit".

Entre els punts que permetrien aquesta organització conjunta, Cal Temerari apunta, entre altres, a proporcionar un DJ després dels dos grups contractats per l'Ajuntament, així com fer-se càrrec dels auxiliars d'escenari, muntatge i desmuntatge, gestionar la barra amb les altres entitats que puguin estar interessades, i distribuir els beneficis de la barra i les entrades a parts iguals.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem