Can Magí no vol imputats dins el Grup de Treball per regular els Clubs de Cànnabis

L'Associació de Veïns del barri de Can Magí demanarà al Ple de desembre l'opinió al Grup de Treball

La recent imputació per blanqueig de capital d'Àngel Benito, president del Club Kali Sant Cugat i del Club Cànem Sant Cugat, ha provocat reaccions dins l'Associació de Veïns del barri de Can Magí.

Des de la creació del Grup de Treball per regular els Clubs de Cànnabis a Sant Cugat, iniciativa que es va decidir dur a terme durant el Ple Municipal d'octubre per petició de Ciutadans, l'Associació de Veïns de Can Magí va acceptar que Àngel Benito en formés part com a representant dels Clubs i Associacions de Cànnabis Federades de Catalunya (FEDCAC). Tot i això, l'associació "va demanar, per escrit, que no s'inclogués a cap persona implicada en delictes relacionats amb les activitats d'aquests clubs o associacions, per preservar que es defensessin els interessos generals i no particulars".

Després de fer-se pública la imputació i "veient com representants d'alguns partits polítics es relacionen amigablement amb Àngel Benito" l'associació es pregunta si realment "estan defensant el bé general per al poble de Sant Cugat".

Per això mateix, des de l'Associació de Veïns de Can Magí afegeixen que "exigim que tots els representants participants en el Grup de Treball es pronunciïn públicament i clarament, a favor o en contra de permetre persones imputades dins el Grup de Treball". Una pregunta que l'entitat realitzarà en el pròxim Ple Municipal.

El Grup de Treball està format per un moderador de l'Ajuntament, CiU, CUP, C's, ERC, ICV, PSC, PP, la Creu Roja, l'Associació de Veïns de Can Magí i la Federació d'Associacions de Veïns de Sant Cugat, la qual també signa el comunicat enviat per l'Associació de Veïns de Can Magí.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem