Cap de setmana per gaudir de la gastronomia i de la 59a Marxa Infantil

Les diferents activitats per gaudir d'aquests dies a la ciutat

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat i, amb ell, les propostes per gaudir de la ciutat. Activitats per a tots els gustos i edats que el TOT reuneix a la seva agenda i de les quals te'n fa un resum perquè no et perdis res!

Gastronomia i més

L'Onca i l'Escolania de Montserrat ofereixen un concert a Sant Cugat. FOTO: Cedida

El cap de setmana comença amb música, teatre i gastronomia. El concert ONCA & Escolania de Montserrat tindrà lloc al Teatre-Auditori a les 21 hores mentre que al Teatre de Mira-sol es representarà l'obra You say tomato.

D'altra banda, Sant Cugat segueix acollint la fira enograstronòmica Ve de gust. Així doncs, divendres, podreu tastar el Menú Ve de gust que englobarà els plats més representatius de cada establiment i ja dissabte i diumenge,1 i 2 d'abril, podreu tastar la Mostra Gastronòmica.

Inici del mes d'abril amb solidaritat

Nova desfilada de gossos en adopció dissabte, 1 d'abril FOTO: Lali Puig

Dissabte, 1 d'abril, comença amb solidaritat amb una nova desfilada de gossos en adopció. Aquesta activitat s'emmarca dins de la 4a edició de l'Spring Enlázate Market que tindrà lloc dissabte i diumenge durant tot el dia amb paradetes i menjar.

D'altra banda, Pou d'Art Galeria acollirà dos tallers. El taller "Dibuix a l'aire lliure" està previst a partir de les 10 hores i mitja hora més tard, a les 10.30 hores, podreu aprendre a cosir amb el taller "Saber més de la màquina de cosir".

A mig matí, l'Assemblea pels Drets Socials de Sant Cugat farà una crida a totes aquelles persones interessades a convocar la manifestació del Primer de Maig a reunir-se aquest dissabte a la Casa de Cultura.
 

Diumenge infantil i cultural

Més dun miler d'infants participa, anualment, a la Marxa Infantil FOTO: Lali Puig

El diumenge comença amb la 59a Marxa Infantil com a protagonista. Enguany tornarà una de les curses més emblemàtiques de la ciutat a partir de les 9 hores.

D'altra banda, per acabar el cap de setmana, no pot faltar la cultura amb la visita guiada a l'exposició permanent "Oració, treball i poder" al Museu del Monestir i l'exposició sobre el Pi d'en Xandri al PAV 3 a partir de les 12 hores.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem