Càritas recull aliments típicament de Nadal i de primera necessitat per a El Rebost

El Rebost és el projecte de Càritas que reparteix aliments de primera necessitat entre els col·lectius més vulnerables de la ciutat.

Càritas Sant Cugat torna a llençar una crida als santcugatencs perquè participin amb la Col·lecta de Nadal d'aquesta entitat benefica. La iniciativa solidària, que se celebra cada any, té per objectiu recollir aliments relacionats amb el Nadal, sempre que no siguin begudes alcohòliques, i d'altres de llarga duració per ajudar a El Rebost, el projecte de Càritas ubicat al carrer d'Orient i que reparteix aliments de primera necessitat entre els col·lectius més vulnerables de la ciutat.

Aquest cap de setmana del dissabte i diumenge, 17 i 18 de desembre, el Monestir obrirà les seves portes per recollir aliments per a Càritas en horari de les misses, és a dir, a les 20 h el dissabte i a les 9, 11, 12, 13.15, 19 i 20.30 hores el diumenge i durant els pròxims dies també a la Casa Abacial. "Els aliments poden ser típics del Nadal, però també de llarga durada com conserves, i es poden deixar al peu de l'altar", segons ha explicat el mossèn del Monestir Blai Blanquer.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem