Cau un grup criminal que havia robat en pisos de Sant Cugat

Els Mossos relacionen els tres lladres amb 12 assalts amb força a domicilis de l'àrea metropolitana de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat un grup criminal format per tres persones que havia robat més de 200 joies i 40 rellotges d'alta gamma en pisos de l'àrea metropolitana de Barcelona. La policia relaciona els lladres amb 12 assalts en domicilis de Sant Cugat, Sabadell, Cerdanyola, Rubí, Ripollet, la Garriga i Montornès.

La investigació es va iniciar gràcies a un testimoni d'un dels robatoris que va observar la fugida d'aquests individus en un vehicle de lloguer. Els investigadors van identificar i localitzar els membres d'aquest grup delictiu. Arran de diferents vigilàncies es van poder relacionar aquestes tres persones amb cinc robatoris que sempre es realitzaven escalant l'edifici per forçar finestres o portes de balconades i accedir a l'interior dels domicilis.

El passat 2 de març es va poder detenir els membres del grup criminal a Ripollet justament quan sortien de robar d'un domicili i amb les joies sostretes encara a les butxaques. L'endemà es va realitzar una entrada i registre en el pis on vivien al municipi de Rubí i es va recuperar gran quantitat de joies i de rellotges de gran valor. També es van recuperar un total d'unes 200 joies i uns 40 rellotges d'alta gamma.

Tot i que els tres detinguts són de nacionalitat xilena, en el moment de la detenció un d'ells portava documentació argentina falsificada i un altre deia ser d'origen cubà. La investigació continua oberta amb l'objectiu d'esbrinar si els detinguts estan relacionats amb més robatoris a domicilis a partir de l'estudi dels objectes recuperats al domicili dels investigats.

Els objectes recuperats s'han començat a retornar a les víctimes que s'han pogut identificar. La resta es publicaran pròximament a l'exposició virtual d'objectes recuperats del web dels Mossos d'Esquadra. Els tres arrestats han ingressat a presó preventiva per ordre de l'autoritat judicial.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem