Centenars d'infants viuen la màgia dels Reis d'Orient a Valldoreix

Els Reis han viatjat amb carruatge pels carrers de l'EMD de Valldoreix

Centenars d'infant de Valldoreix han gaudit aquest dijous, 5 de gener, de la cavalcada dels Reis d'Orient. Des del més llunyà desert, Gaspar, Melcior i Baltasar han arribat a territori valldoreixenc per repartir caramels i regals per a tothom.

Després de diferents activitats per als més petits, Ses Majestats han iniciat el seu recorregut al carrer de Sant Albert, on han aparegut amb elegants carruatges estirats per cavalls. A la comitiva reial l'acompanyaven diferents carrosses d'equips esportius, entitats i formacions musicals. I no hi han faltat les figures del pessebre, acompanyant l'estel.



A més de recórrer la vila, la cavalcada de Valldoreix ha visitat els usuaris dels centres ASDI, Jeroni de Moragas, Aspasur i Guru, així com els centres per a persones grans: Jardins de Valldoreix, Virgen de ls Puerta, Residència Vila de Valldoreix, Centre Rossinyol i Centre Díaz.



D'aquesta manera, la cavalcada s'acosta a tots els col·lectius de la vila que per dificultats de mobilitat o per la seva avançada edat no poden desplaçar-se fins a la cavalcada popular.

Mireu les imatges de la cavalcada.

Nit de Reis a Valldoreix. FOTO: Ale Gómez

Més informació
 
Comentaris

Destaquem