Cinema, i molt més, per gaudir del cap de setmana

Diferents propostes conviden els santcugatencs a gaudir de la ciutat durant aquests dies

Arriba el cap de setmana i, amb ell, les propostes per gaudir del temps d'oci a la ciutat. Un cap de setmana que arriba amb el cinema fantàstic i de terror com a protagonista, amb la celebració del festival Sant Cugat Fantàstic.

A més de les diferents projeccions de pel·lícules i curtmetratges del gènere, el festival també presenta diferents activitats paral·leles, com ara la xerrada "Objectiu: la Lluna. Els viatges de Tintín a la Terra i més enllà" (divendres), la Zercavila Zombie (dissabte), o el lliurament de premis del festival el diumenge a les 21 hores.

El Celler Modernista acull diferents propostes musicals  FOTO: Haidy Blanch

Més enllà del cinema, el cap de setmana també arriba amb diferents propostes musicals. Divendres arrenquen les Nits de Música al Claustre amb Melodies de les Illes Britàniques. Un concert que té un cost de 10 euros i que començarà a les 22 hores.

Ja dissabte, la música s'estén a tota la ciutat. A la Floresta es proposa una vetllada a la fresca, plena de ritmes i amb segell florestà a partir de les 19 hores al Casino. Més tard, a les 21 hores, els germans Saltor presenten el seu darrer disc, Fingertips, al Celler Modernista, amb entrada lliure i tast de cava.

I diumenge, el mateix escenari acollirà Tomàs Folch Quartet a les 12.30 hores. En aquesta ocasió, el concert s'acompanyarà d'un tast de blancs. La música seguirà a Can Quitèria a partir de les 19 hores amb una nova jornada de Vermut & Swing.

Més propostes

El claustre del Monestir de Sant Cugat FOTO: Artur Ribera

A Sant Cugat se celebra aquest dissabte la 2a Fira d'Economia Social i Solidària. Serà a partir de les 10 hores a la rambla del Celler. I diumenge, hi ha mercat de brocanters a Mercantic durant el matí.

D'altra banda, tampoc hi faltaran les visites guiades. Dissabte es proposa descobrir El campanar, l'església i el Claustre a les 10 hores. Diumenge, hi ha per escollir. A les 12 hores es pot gaudir de la visita guiada a la Casa-Museu de Cal Gerrer, la visita Guia'm pel Monestir, o la visita al Celler Modernista.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem