contingut promocionat
Policlínic torreblanca Sant Cugat L

 

Demana una visita nutricional gratuïta

Ara pots tenir una visita nutricional gratuïta amb un doctor o doctora que t'ajudarà a tenir una alimentació i estil de vida saludables amb estudi personalitzat

Aquest mes Grup Policlínic inicia una campanya gratuïta contra el sobrepès perquè l'excés de pes no és només qüestió d'estètica. Ja fa anys que l'OMS adverteix que l'obesitat ha arribat a proporcions epidèmiques a nivell mundial, i cada any moren, com a mínim, 2,8 milions de persones a causa de l'obesitat o el sobrepès.

 

Policlinic Torreblanca B

Un punt de partida per determinar si estem en el nostre pes saludable és l'Índex de Massa Corporal (IMC). Tot i que hem de tenir en compte altres factors abans de posar-nos a fer una dieta. Per començar, has de saber que el nostre pes es compon de múltiples substàncies com l'aigua, greix, os, múscul... per la qual cosa és necessari tenir una anàlisi de la composició corporal que determini quina proporció té cadascuna en el nostre pes, abans de prendre una decisió i perquè el pla que segueixis sigui efectiu.

Aquesta campanya consisteix en una visita nutricional gratuïta amb el/la Dr./a. que ens ajudarà a tenir una alimentació i estil de vida saludables a partir d'un estudi personalitzat.

Sol·licita una visita nutricional gratuïta ara

Els centres: Policlinic Torreblanca de Sant Cugat, Policlínic Cerdanyola i Policlínic Sabadell disposem de bàscules intel·ligents que ens permeten saber quin percentatge de greix, aigua i múscul componen el nostre pes.

A partir d'aquí el/la doctor/a àmplia aquesta informació amb analítica i altres proves que consideri segons cada persona abans d'iniciar un pla dietètic, o donar les recomanacions nutricionals que consideri. Ara és el moment de cuidar-se i millorar els teus hàbits fent-los més saludables per tenir una millor qualitat de vida i benestar.

Els beneficis són múltiples, com per exemple la prevenció de malalties derivades del sobrepès:

  • Malalties cardiovasculars
  • Diabetis
  • Problemes locomotors
  • Alguns tipus de càncer

T. 902 026 821 – 93 515 39 99

info@grup-policlinic.com

Més informació
 
Comentaris

Destaquem